Rafael Nadal på vej tilbage? Læge giver opdatering på stjernens helbred

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Der spekuleres massivt i, hvornår Rafael Nadal vender tilbage. Nu kommer hans læge med en opdatering.

Dr. Angel Ruiz-Cotorro siger, at Rafael Nadal gør alt for at blive klar til at spille, så han kan vende tilbage til ATP Touren efter sin skade. Den 37-årige stjerne har ikke spillet siden Australian Open, men håber at vende tilbage næste år. Det forventes at blive hans sidste sæson.

“Nadal har en meget robust mental sundhed. Han er en meget stærk person. Han har vist det i alle sine år som professionel. Det er virkelig en af hans styrker,” sagde Cotorro på IB3 TV.

Efter at have pådraget sig en skade under Australian Open, havde Nadal et mål om at vende tilbage i marts. Desværre viste det sig hurtigt, at det ikke ville blive aktuelt.

Den spanske tennislegende blev ramt af flere tilbageslag under sin genoptræning, som også kostede ham deltagelse i French Open. I sidste ende betød det, at han måtte under kniven i starten af juni.

“Når man har en skade af denne type, kommer man til at kæmpe. Så ser man, at man ikke kan klare det, og man skal opereres. Det er en svær situation. Man er nødt til at hjælpe ham på alle måder,” sagde Cotorro.

“Da han kender denne proces og gerne vil spille igen, gør han alt for at få det til at ske. Han har allerede vist os andre gange, at han er vendt tilbage. Han kommer til at vende tilbage igen,” sagde Cotorro.

På et pressemøde i maj i år, afslørede Nadal sine planer om at trække sig tilbage fra professionel tennis i 2024. Inden han når så vidt, vil hans fokus naturligvis værd at vende tilbage til tennissportens højeste niveau.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024