Rafael Nadal tilbage på træningsbanen trods stor forskrækkelse

Foto: Ryan Pierse/Getty Images

Rafael Nadal er tilbage på træningsbanen, hvor han forsøger at blive klar til Roland Garros i Paris.

I sidste uge måtte Rafael Nadal stoppe sin træning tidligt, fordi han oplevede smerter. Dette har han nu lagt bag sig, da han er tilbage på træningsbanen.

Her arbejder han hårdt for at blive klar til Roland Garros i Paris, der løber fra den 22. maj til 11. juni.

Den spanske stjerne har vundet Roland Garros intet mindre end 14 gange. Ikke nok med det, så har han kun tabt tre kampe i Paris siden 2005.

Han er endnu ikke gået glip af en udgave af Roland Garros, efter at have fået sin debut for 18 år siden. Hvis han ikke formår at komme sig, kan dette ske om et par uger.

Oprindeligt var det planlagt, at han ville vende retur til Rome Masters. Det skod dog klart, at han ikke ville nå at blive klar til dette. Derfor trak han sig fra turneringen, inden den gik i gang.

Formår Nadal ikke at blive klar til Roland Garros, kan det få stor betydning for ham. Går han glip a Grand Slam-turneringen, vil han kun have 445 ATP-points. Det er end ikke nok til at holde sig i top-100 på verdensranglisten.

Den eneste grund til, at han stadig er i top-20, skyldes de 2.000 ATP-point han fik for sidste år sejr i Roland Garros. Alle disse point står han til at miste, såfremt han ikke bliver klar til at stille op til den franske turnering.

Nadal pådrog sig en slem skade i en kamp mod Mackenzie McDonald i anden runde i Australian Open. Kampen tabte han, og siden da har den spanske tennislegende ikke været på banen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024