Red Sox-pitcher Tanner Houck ramt lige i ansigtet med bolden

Foto: Mitchell Leff/Getty Images

Hvad der startede som en god aften for Boston på Fenway Park, blev dyster med et enkelt slag i kampen mellem Red Sox vs. Yankees.

Red Sox-pitcher Tanner Houck fik en god start mod Yankees, men pludselig tog det hele en uventet drejning. Da New York-profilen Kyle Higashioka skulle slå, førte det et uheldigt resultat med sig.

På daværende tidspunkt var Red Sox i front med 13-1. Her sendte Houck et kast afsted med en hastighed på næsten 150 km/t. Det var dog ikke nok til at forhindre Higashioka i at ramme den, da han sendte direkte tilbage mod Houcks hoved.

Ifølge MLB blev bolden sendt retur med Houck med en høj fart. Angivelig skulle den være sendt afsted med hele 89,7 miles per hour, hvilket svarer til cirka 144 km/t.

Selvom han gjorde et forsøg på det, var Houck ikke hurtig til at fjerne sig fra boldens linje. Derfor blev han ramt i ansigtet, hvorefter bolden blev sendt hen mod tredje base. Her blev den samlet op af Rafael Devers.

Higashioka nåede sikkert frem til første base, men alle var bekymrede for Houcks tilstand. Red Sox-profilen havde nemlig lagt sig ned på alle fire, mens blodet flød fra ansigtet.

Efter at være blevet undersøgt, gik Houck selv fra banen. Han vinkede til sine holdkammerater, mens han holdt et håndklæde mod sit ansigt for at stoppe blødningen.

Da det blev vurderet, at Houck ikke skulle fortsætte med at spille, blev Joe Jacques i stedet sendt ind på banen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024