Roger Federer åbner op om sine børn

Foto: Matthew Stockman/Getty Images

Roger Federer har afsløret, at han ofte er på træningsbanen med sine fire børn.

Tennisstjernen Roger Federer har ofte sine fire børn med sig på træningsbanen. De ser ham dog i højere grad som en far, fremfor en træner, hvorfor de ikke altid lytter til ham.

Den 23. juli 2009 blev Federer og hans kone Mirka forældre til tvillingepiger. I 2014 blev de også forældre til tvillingedrenge. Både hans sønner og døtre spiller nu tennis flere gange om ugen.

“Jeg er ikke træner. Jeg er far. Og mine råd går kun så vidt. Det er lige meget, om du har vundet Wimbledon eller ej. Du er stadig bare deres far, og nogle gange vil de ikke høre på, hvad du har at sige,” sagde Roger Federer til CNN.

“Jeg forsøger at være sjov, men samtidig forsøger jeg også at være ligefrem nogle gange og bare træne dem. Jeg antager, at jeg kommer mere ind som teknisk træner, så jeg prøver at lære dem om alle tennisketsjerne.”

Da de var yngre, ønskede han ikke at vinge dem til at spille tennis. I takt med, at de er blevet ældre, har de helt naturligt udviklet en større interesse for sporten.

“Jeg synes ikke, vi var de forældre, der sagde: ‘Piger, I skal spille to timer hver dag’. Men nu begynder jeg virkelig at mærke det, nu hvor de er fyldt 14 år. De ønsker at spille mere og mere,” lød det fra ham.

Tidligere på ugen lagde Federer vejen forbi Wimbledon, hvor han blandt andet overværede en kamp mellem Rybakina og Shelby Rogers. I denne forbindelse blev legenden også hædret på den hædret på den ikoniske Center Court ved The Championships.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024