Roger Federer indrømmer: Gør dette tre gange om dagen efter karrierestop

Foto: Matthew Stockman/Getty Images

Roger Federer har valgt at trække sig tilbage fra professionel tennis, men det betyder ikke, at sporten ikke fortsat har betydning for ham.

Når en stor del af dit liv, har handlet om tennis, er det svært at give slip på det. Det kan Roger Federer skrive under på.

Legenden har været involveret i sporten i næsten to årtier, og fortsætter med at være det. Det kan godt være, at han selv er stoppet med at spille, men det betyder ikke, at han har trukket sig helt tilbage.

Derudover er han også stadig et stort navn indenfor tennisverdenen. Det blev blandt andet markeret i Halle. Desuden bliver han også fejret med en særlig ceremoni i Shanghai i slutningen af året.

Roger Federer er også stadig involveret i sporten på flere måder. Det er han blandt andet gennem sin rolle som ambassadør for Laver Cup. Han arbejder også sammen med brandet ‘On’, der for nylig indgik aftaler med Iga Swiatek og Ben Shelton.

Ydermere har han også indrømmet, at tennis stadig har stor betydning for ham i dagligdagen. Derfor tjekker han ofte også de seneste resultater – faktisk sker det flere gange om dagen. Det har han afsløret i et interview med TennisTV.

“Jeg er meget overrasket over, hvor ofte jeg tjekker resultaterne. Tre gange om dagen, måske. Så er der selvfølgelig lige pludselig dage, hvor jeg tjekker ud i en uge. Så er jeg sammen med børnene og rejser, og jeg er væk. Du glemmer alt omkring dig selv, men for det meste er jeg virkelig opdateret,” sagde han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024