Rookie laver to afgørende spil i sidste minut og sikrer Golden State Warriors sejren

Foto: Wikimedia

Golden State Warriors kunne juble over sejren, efter en afgørende indsats fra holdets ene rookie.

Fredag tørnede Golden State Warriors sammen med Los Angeles Lakers i sæsonopstarten i Crypto.com Arena. Det endte med en sejr, hvilket blev hjulpet på vej af to afgørende spil fra rookie Trayce Jackson-Davis.

I endnu en kamp defineret af deres unge spillere, kunne Jackson-Davis bringe Warriors i front med et putback-layup med 32 sekunder tilbage af kampen.

Kort tid efter forhindrede den 23-årige spiller også et layup-forsøg fra Jalen Hood-Schifino, der også er rookie. Det skete dog først efter en udfordring fra Steve Kerr, eftersom der oprindeligt blev dømt fejl mod Jackson-Davis.

Et par skud fra Jonathan Kuminga forøgede Warriors’ føring til tre, hvorefter Lakers ikke kunne finde, hvad der skulle til, for at komme tilbage i kampen.

Som det også var tilfældet i åbningskampen sidste lørdag, var det Warrior-bænken, der var mest afgørende. De var nærmest i stand til at kontrollere slaget på egen hånd.

Dette blev understreget af endnu en imponerende præstation fra deres anden rookie, Brandin Podziemski. Han spillede en stor rolle i at holde tempoet oppe, og bidrog i stor stil i offensiven.

Blandt andet havde han ni oplæg i de første tre quarters, hvilket hjalp Warriors med at udligne scoren med 100. Begge holds reserver fik deres muligheder i fejre quarter, hvor Kuminga scorede otte point. Sammen med Jackson-Davis’ sene indsats, kunne Warriors til sidst tage sejren.

Efter at have scoret hele 24 point sidste lørdag, formåede Kuminga at ryste en tommelfingerskade af sig. Dermed imponerede han også i fredagens kamp, hvor det blev til 26 point og tre oplæg.

Moody bidrog også med 15 point og tre rebounds, mens Jackson-Davis var mere involveret end i åbningskampen med otte point, fire rebounds og den kampvindende blokering.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024