Rugby-legende bærer uhelbredeligt syg holdkammerat over målstregen

Foto: Ramsey Cardy/Sportsfile via Getty Images

Hjerter smeltede, da Kevin Sinfield hentede Rob Burrow og bar ham over målstregen efter et maraton.

Kevin Sinfield bar sin makker Rob Burrow over målstregen ved et maratonløb i Leeds. De to Leeds Rhino-legender har samlet penge ind til personer med amyotrofisk lateral sklerose (ALS), hvilket Burrow selv blev ramt af i 2019.

Deres inspirerende bedrifter har medført, at der er blevet indsamlet millioner af dollars de seneste par år.

Og deres seneste tiltag var at gennemføre det første Rob Burrow Leeds Marathon. Her hjalp Sinfield sin tidligere holdkammerat rundt på ruten.

Det hele kulminerede med, at Sinfield løftede Burrow op, så han kunne bære ham over målstregen. Det førte til stor jubel og bifald fra de tilstedeværende tilskuere.

42-årige Sinfield gav derefter Burrow et lille kys på kinden, inden han satte ham i kørestolen igen.

Bedriften har ført til mange reaktioner på de sociale medier, hvor Sinfield blandt andet hyldes for at være en ‘absolut perle af et menneske’. Andre skriver, at ‘et par helte’.

“Der vil være 12.500 personer, der skal løbe. Forhåbentligvis er der over 100.000, der skal se på,” sagde Sinfield forud for løbet til The Sun.

“Selv hvis det bare var Rob og jeg, ville vi have det fantastisk. Der er ingen bedre måde at gøre det på, end med din kammerat. Det faktum, at folk vil tage del i det og gøre noget selv, er fantastisk.”

“Dette vil være med venner, for venner og sammen med venner. Over hele verden, hvor der løbes maraton i storbyer, er der intet som dette.”

“Vi har ikke trænet. Vi løb 10 kilometer i juli sidste år. Det er en del af udfordringen at gøre noget, som ingen af os har gjort før. Det ukendte bidrager til det sjove.”

“Han sidder i en specialfremstillet stol, men det bliver nok en ujævn tur. Jeg vil forsøge at finde den sikreste og mest behagelige rute, men hvis der er bakker, så er der bakker. Hvis det regner, så regner det.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024