Scottie Pippen: ‘Jeg vil aldrig snakke med Michael Jordan igen’

Foto: Chris Trotman/LIV Golf via Getty Images

Scottie Pippen har tilsyneladende ændret sit syn på Michael Jordan. Det afslører han i en ny podcast.

Scottie Pippen vandt seks NBA-mesterskaber sammen med Michael Jordan, da de var holdkammerater i Chicago Bulls i 1990’erne. Han har også holdt fast i, at Jordan er den bedste basketballspiller i historien.

Men Pippens forhold til Jordan led et alvorligt knæk, da den populære ‘Last Dance’-dokuserie blev udgivet på Netflix. Angiveligt skulle den tidligere Bulls-spiller være rasende over, hvordan han blev portrætteret.

Det er gået så vidt, at han nu har udtalt, at Jordan var ‘en forfærdelig spiller’, inden Pippen selv kom til Bulls i 1987.

“LeBron (James, red.) bliver statistik den bedste, der nogensinde har spillet basketball. Der er ingen, der kan sammenlignes med ham. Ingen,” sagde Pippen i Stacey Kings podcast ‘Gimme the Hot Sauce’.

“Gør det ham til den bedste spiller, der nogensinde har spillet? Det vil jeg lade være op til debat. Jeg tror ikke på, at der er én fantastisk spiller, da vores spil er et holdspil. Én spiller kan ikke gøre det.”

“Jeg så Michael Jordan spille, før jeg kom til Bulls. I har set ham spille. Han var en forfærdelig spiller. Han var forfærdelig at spille med.”

“Han var god en-mod-en, men han kastede dårlige kast. Pludselig blev vi et hold og vi begyndte at vinde. Alle har glemt, hvem han var.”

“Det var vigtigere for ham at score end at vinde kampen. Han gik kun efter at score. Det var først, da Phil Jackson dukkede op, at tingene ændrede sig en lille smule. Det tog stadig lang tid, men det var ikke med i dokumentaren.”

I podcasten kaldte Pippen både Jackson og Jordan for ‘egoistiske’. Hertil sagde han, at han ikke kunne vente med at komme væk fra Chicago efter 1998-sæsonen.

“Når du er sammen med egoistiske personer… Det var virkelig et brud for vores hold, for at være ærlig,” sagde han.

“En egoistisk fyr på holdet. En anden egoistisk fyr som træner holdet. Det var tid til at blive skilt.”

Adspurgt om han tror, han nogensinde vil tale med Jordan eller Jackson igen, sagde han: “Nej, det gør jeg ikke. Deres egoer er enorme og jeg bøjer mig ikke for sådan nogle mennesker.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024