Skade tvinger Nick Kyrgios til at trække sig fra endnu en stor turnering

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Tennisspiller Nick Kyrgios har været nødt til at trække sig fra endnu en turnering på grund af en skade.

Den australske stjerne Nick Kyrgios har været nødt til at trække sig fra sjette udgave af Ultimate Tennis Showdown (UTS). Turneringen finder sted i midten af september, men allerede nu har han trukket sig.

Han er den første spiller, der officielt har trukket sig fra den anden turnering på UTS Tour i denne sæson. Det forventes, at arrangørerne vil offentliggøre en afløser for Kyrgios indenfor de kommende dage.

Det er en turnering, hvor flere andre store navne er tilmeldt. Blandt andet kommer tilskuerne til at kunne opleve spillere som Daniil Medvedev og Andrey Rublev.

Derudover et Christopher Eubanks, Benoit Paire, Gael Monfils, Diego Schwartzman og Reilly Opelka også på listen over tilmeldte spillere. Kampene bliver spillet over tre dage fra den 15. til 17. september.

Kyrgios har været ramt af flere forskellige skader i denne sæson. Derfor har han ikke haft mange timer på banen i år, og nu deltager han heller ikke ved UTS Tour-turneringen.

Det er blevet meddelt, at UTS Tour fortsat håber på, at han kan deltage i tredje udgave af turneringen i Seoul. Denne turnering er planlagt til at blive spillet i slutningen af november.

“På grund af en skade har Nick Kyrgios trukket sig fra UTS Frankfurt. Kom få det bedre snart, og så ses vi til UTS Seoul. Afløser for Nick i Frankfurt annonceres meget snart,” lyder det fra UTS Tour på det sociale medie X.

Kyrgios har været genstand for en del kritik i denne sæson. Det skyldes, at mange fans og eksperter hævder, at han er ligeglad med tennis.

For nylig udtalte han, at han ikke har planer om at spille, efter han er blevet 33 år. Derfor kan han ende med at indstille sin karriere inden længe.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024