‘Tag det roligt, bror’: Tsitsipas med opsang til Alcaraz efter finalenederlag

Foto: David Ramos/Getty Images

Stefanos Tsitsipas tabte sin 10. finale i træk på ATP 500-niveau, hvor han led nederlag til spanske Carlos Alcaraz i Barcelona Open.

Søndagens finalesejr over Stefanos Tsitsipas, var første gang i sin karriere, at den 19-årige Carlos Alcaraz forsvarede in titel.

For Tsitsipas markerede det fjerde gang i træk, at han har tabt til det spanske talent. Den græske profil opnåede også sin anden tredjeplads i Barcelona Open, da han har tabt i finalen til Rafael Nadal i hhv. 2018 og 2021.

Efter kampen, hvor de to spillere fik overrakt deres pokaler, lavede Tsitsipas en smule sjov med Alcaraz, da han bad ham om at tage det med ro.

“Carlos, tag det roligt, hermano. Tag det roligt. Husk at dele, du ved? Spøg til side. Tillykke endnu en gang for 30. gang. Jeg ved ikke, hvor mange gange. Tillykke med denne fantastiske præstation,” sagde Tsitsipas ifølge Sportskeeda.

“Da du for første gang blev introduceret på ATP Touren, så jeg dig spille en lille smule. Du ved, at nogle af os fyre, der var med lidt tidligere end dig. Jeg tror de fleste af os var fascineret af din tennis. Så jeg vil gerne lykønske dig med de fantastiske præstationer, du har leveret de seneste år.”

Til trods for, at den græske stjerne er en smule ældre end Alcaraz, omtalte han ham som et ‘eksempel’ for ham og andre, og tilføjede, at han pressede alle til at blive bedre med sit høje niveau.

“Det er meget imponerende, og jeg synes, det er fair nok at sige, at vi ser dig som et eksempel. Selvom vi er lidt ældre end dig, ser vi dine præstationer som noget, der forhåbentlig vil presse os til at gøre det bedre. Og selvfølgelig dit team, der har været dedikerede og bidraget med så stor en indsats,” sagde Tsitsipas også.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024