Tennisfans i selvsving over dette billede: ‘Kom tilbage!’

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Den tidligere tennisspiller Ana Ivanovic har formået at sætte ild i sine sociale medier.

Ana Ivanovic har tidligere været en af de helt store kvindelige tennisspillere, men i 2016 stoppede hun sin karriere. Nu har hun delt et opslag på de sociale medier, som har fået mange til at reagere.

I opslaget er der en række billeder af hende på en tennisbane. Det er der som sådan ikke noget opsigtsvækkende ved, men den vedlagte tekst er en anelse kryptisk. Derfor har den fået hendes fans til nærmest at gå i selvsving.

“Det er mere end bare en sport,” har den tidligere tennisspiller skrevet som tekst til opslaget.

Denne tekst har fået flere til at spekulere i, om hun er på vej tilbage til sporten. I kommentarsporet er det tydelig at se, at der er mange, der håber på at se hende tilbage på WTA Tour. Der er blevet skrevet kommentarer såsom: ‘Kom tilbage!’, ‘Vi savner dig’ og ‘Comeback på WTA-touren?’.

Ifølge B.T. er der tilmed også fans, der forsøger at bruge danske Caroline Wozniacki som eksempel på, at det kan lade sig gøre. De håber på, at det kan overbevise Ivanovic om at vende tilbage til WTA Tour.

“Wozniacki er kommet tilbage. Så kan du også,” er der blandt andet en person, der har skrevet.

Da det er syv år siden, at hun valgte at indstille sin karriere, er et comeback dog ikke specielt sandsynligt. Inden hun stoppede sin karriere, nåede hun blandt andet at vinde Grand Slam-turneringen French Open i 2008.

Privat danner hun par med Bastian Schweinsteiger, der i flere år var en af de største tyske fodboldstjerner. Sammen har de fået tre børn.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024