Tennislegende: ‘Carlos Alcaraz og Jannik Sinner er fremtiden i tennis’

Foto: Matthew Stockman/Getty Images

Tennislegenden er ikke i tvivl om, at Jannik Sinner og Carlos Alcaraz er tennissportens fremtid.

Michael Chang, der tidligere har været nr. 2 i verden, og har vundet 34 turneringer, herunder Roland Garros i 1989, er ikke i tvivl om, hvem fremtiden i tennissporten er.

I denne forbindelse tøvede han nemlig ikke med at pege på spanske Carlos Alcaraz og italienske Jannik Sinner. 

De to mødte hinanden ved Masters 1000-turneringen Miami Open, hvor Sinner formåede at sikre sig en vigtig sejr over Alcaraz, som gav ham en plads i finalen.

I den sidste del af finalen, hvor han spillede mod Daniil Medvedev, virkede det dog til, at det italienske talent var i fysiske vanskeligheder, hvorfor han tabte kampen.

“Djokovic beviste sit værd ved Australian Open, men der er en masse store talenter, som jeg tror vil klare sig rigtig godt på Touren, og som vil fortsætte med at bringe sporten til live og gøre den meget spændende,” sagde Chang ifølge TennisWorldUSA.

“Det er klart, at Carlos Alcaraz er i spidsen, men der er også Jannik Sinner. Så er der mange amerikanske tennisspillere som Frances Tiafoe og Taylor Fritz. Så tennis er meget spændende lige nu.”

Set med danske briller, er der dog ét navn, som Michael Chang ikke er nævnt, hvilket naturligvis er Holger Rune. Den 19-årige danske befinder sig i skrivende stund på en 8. plads på ATP-verdensranglisten.

Tidligere har Rune selv udtalt, at han gerne ser sig selv være en del af de næste tre store stjerner i tennisverdenen, som længe har været Nadal, Djokovic og Federer. Her pegede han også på Sinner og Alcaraz.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024