Tennislegende: Derfor bliver det ‘virkelig svært’ for Rafael Nadal at vinde endnu en Grand Slam

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Tennislegende mener, at det kan blive ‘virkelig svært’ for Rafael Nadal at vinde endnu en Grand Slam-titel.

Rafael Nadal vender tilbage til tennissportens største scener næste år. Han har været ude stort set hele denne sæson, da en skade har krævet hård genoptræning og en operation.

Der er stor tvivl om, hvorvidt den spanske stjerne nogensinde finder sit høje niveau igen. En af dem, der har svært ved at tro på dette, er tennislegenden Pam Shriver.

Ifølge Shriver bliver det svært for Nadal at vinde endnu en Grand Slam-titel, taget hans seneste skadeshistorik i betragtning.

I de seneste par år har den 37-årige spanier kæmpet med flere forskellige skader. Det er dog skaden i år, der har været den værste for ham.

Efter at have pådraget sig en slem skade under Australian Open, har Nadal været ramt af flere tilbageslag. Det endte derfor med, at han måtte opereres, hvilket har kostet ham resten af sæsonen.

Mens den spanske stjerne er ude af spillet i denne sæson, er det samme ikke tilfældet for Novak Djokovic. Derimod fortsætter serberen med at vinde Grand Slam-titler, og er nu oppe på 24 stk.

“Hvis han virkelig ønsker at have det ultimative mål, som er at føje endnu en Major-titel til sit CV, tror jeg bare, det er virkelig svært med det, hans krop har været igennem,” sagde Shriver i Tennis Channels Inside-In-podcast.

“Jeg tror, at de to ud af tre, uanset om det er de olympiske lege, er der visse ting, han måske kunne forsøge at klare og være respektabel. Men jeg har svært ved at se, hvordan det skulle være muligt,” lød det med henvisning til muligheden for at vinde endnu en Grand Slam-titel.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024