Tennislegende tager en pause efter kræften vender tilbage

Foto: Robert Prange/Getty Images

Den kendte tennislegende har været nødt til at tage en pause, da kræften er vendt tilbage.

Den tidligere tennisspiller Chris Evert er blevet ramt af et tilbagefald, og har igen fået konstateret kræft. Dette betyder, at hun har været tvunget til at starte i behandling igen.

Den 18-dobbelte Grand Slam-vinder har selv udsendt en pressemeddelelse om dette. Det gjorde hun via ESPN.

Her fortæller hun, at kræften er vendt tilbage, og at den blev fundet i forbindelse med en række lægelige undersøgelser i denne uge. Som følge af dette, er hun nødt til at trække sig tilbage.

Evert blev for første gang diagnosticeret med kræft i æggestokkene i december 2021. Dengang lød det, at det var blevet opdaget tidligt, og at kræften var i et tidligt stadie. Nu er hun igen begyndt i kemoterapi.

“Selvom dette er en diagnose, jeg aldrig har ønsket at høre, føler jeg mig endnu en gang heldig, at det blev opdaget tidligt,” sagde hun.

“Baseret på en CT-scanning, gennemgik jeg endnu en operation i sidste uge. Lægerne fandt kræftceller i samme bækkenregion. Alle celler blev fjernet, og jeg er begyndt på endnu en omgang kemoterapi.”

Den 68-årige tidligere tennisspiller trækker sig midlertidigt fra sine pligter hos ESPN. Derfor vil hun ‘ikke være i stand til at slutte sig til mine kolleger, når ESPN vender tilbage til Melbourne til Australian Open i næste måned’.

Hun er dog positiv, og hun forventer derfor, at hun bliver klar til resten af sæsonen. Ifølge ESPN har hun ikke meldt noget ud om, hvornår hun selv regner med at kunne vende tilbage. Hun har kun informeret om, at hun ikke vil være til stede ved Australian Open i januar.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024