Tennislegende: Så mange Grand Slam-titler vil Novak Djokovic vinde

Foto: Daniel Pockett/Getty Images

Novak Djokovic har for nylig indrømmet, at lang levetid nu er et af hans store mål, og Mats Wilander mener, at det passer godt sammen med hans Grand Slam ambitioner.

Djokovic deltog for nylig i et længere interview med CNN, hvor han talte om ikke at få lov til at konkurrere i Indian Wells Open og Miami Open på grund af sin status som ikke-vaccineret, at spille i samme æra som Rafael Nadal og Roger Federer og hans drømme for de sidste faser af sin karriere.

Om det sidste emne sagde han: “Lige nu er det Grand Slam og lang levetid. Vi fokuserer på ambitioner, præstationer og mål, som selvfølgelig er super vigtige, men jeg prøver altid at minde mig selv om og tale om min lidenskab og kærlighed til spillet.

“Der er ingen pres for at fortsætte. Lige nu fejrer jeg mit 20. år i professionel tennis, så jeg er erfaren nok og har opnået nok, men samtidig, hvad er nok? Det er aldrig nok, og du vil altid gøre mere, så jeg har den mentalitet.”

Den tidligere verdensrangliste nummer et Wilander blev bedt om at analysere Djokovics kommentar, og den svenske vinder mener, at serberens hovedmål er at tilføje til sine 22 Grand Slam-titler, da han ved, at jo længere han spiller, jo flere Slams vil han vinde.

Den 35-årige Djokovic har i øjeblikket rekorden for Grand Slam-titler med Nadal, og mange mener, at spilleren, der ender med flest mesterskaber, vil gå ned som den største tennisspiller gennem tiden.

“Jeg tror, ​​han spiller en procentvis spil lige nu,” fortalte Wilander til Eurosports Arnold Montgault.

“Med lang levetid betyder det, at han vil vinde yderligere to til fem Grand Slam-titler, fordi hans gennemsnit naturligvis er mere end en Grand Slam-sejr om året. Jeg tror, ​​han er oppe på 1,3 eller 1,4 Grand Slam-sejre om året siden den dag, han vandt Australian Open første gang.

“Jeg tror, ​​han ved, ‘hvis jeg bare holder mig sund, vil jeg have mine chancer, og jeg vil vinde flere Slams’, om det er på Wimbledon, om det er endda på Roland-Garros, selvfølgelig, Australian Open, og så også på US Open.

“Lang levetid betyder ‘hej gutter, jeg er ikke gammel, jeg føler mig ung’. Han ser ung ud, og han vil vinde mesterskaber, så længe han er sund.

“Han vil i gennemsnit vinde en Grand Slam-titel om året, som han stadig spiller. Jeg tror, ​​det er det, han fortæller os.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024