Tennisspillere under 30 og allerede fædre – se dem alle her

Foto: Julian Finney/Getty Images

Flere store tennisstjerner har ikke blot succes på banen at tænke på, men også en familie at tage sig af.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er en travl karriere at være professionel tennisspiller. Derfor er det bestemt ikke alle, der prioriterer at stifte familie i en tidlig alder.

Selvom det kan være svært at finde tid til familie og børn, er der alligevel en række spillere på ATP Touren, der har stiftet familie. Flere af dem er endda under 30 år.

Dette gør sig blandt andet gældende for Taylor Fritz og Daniil Medvedev, der begge er blevet fædre, mens de har spillet på ATP Touren.

På de sociale medier kan man følge med i, at tennisspillerne tilbringer tid med deres børn, når de ikke træner eller spiller turnering. Især Medvedev er en spiller, der er glad for at dele ud af dette.

Han er dog ikke alene om at være blevet far, inden han er blevet 30 år. Det er der faktisk også en række andre unge spillere, der har blevet, selvom de har travlt med tennissporten.

Du kan se hele listen herunder:

1. Daniil Medvedev

2. Alexander Zverev

3. Taylor Fritz

4. Alexander Bublik

5. Nicolas Jarry

Meget er overraskede over at se Fritz på listen. Han danner par med influencer Morgan Riddle, men det er ikke hende, han har et barn med.

Derimod blev han gift med tennisspiller Raquel Pedraza i en alder af 18 år. Kun et år efter at være blevet gift, kunne parret også byde velkommen til deres første barn, en dreng ved navn Jordan.

Deres forhold varede dog ikke ved, og de endte med at gå hver til sit. Deres skilsmisse blev fuldendt i 2019, men inden da var både Pedraza og Jordan med til Fritz’ kampe.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024