Tennisstjerne besat af tur til Richard Bransons private ø

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Tennisstjerne Eugenie Bouchard lever sit bedste liv på Necker Island, som er en privat ø ejet af rigmanden Richard Branson.

Sommetider kan der være brug for at trække stikket for en stund. Det har tennisstjernen Eugenie Bouchard besluttet at gøre på Richard Branson caribiske ø, Necker Island.

Hun er dog ikke kun kommet for at slappe af. Hun befinder sig også på øen for at deltage i Necker Cup 2023. Den sidste dag i turneringen er lørdag den 18. november. Bouchard har selv afsløret dette i en række opslag på Instagram.

Foto: Instagram

Necker Cup er en tennisturnering for både professionelle og amatører, som også er kombineret med en velgørenhedsmiddag med ATP- og WTA-stjerner. Dette omfatter også Bouchard, som er angivet på listen over de professionelle spillere, der er med i turneringen.

Bouchard har også delt billeder fra en såkaldt ‘white party’ på øen, hvor alle skulle være iklædt hvidt tøj. Her blev gæsterne forkælet med en optræden af Michael Bolton og Jewel. I denne forbindelse skrev hun som billedtekst, at ‘det er de dage, vi lever for’.

Foto: Instagram

Desuden har hun også delt en række andre billeder fra den lækre ø. Det omfatter billeder af, at hun ligger og solbader iført en flot bikini, mens hun nyder en lækker piña colada.

Bouchard afslørede også, at hun havde tabt en af sine kampe i Necker Cup. Her fik hun modstand fra andre stjerner og legender. Og åbenbart er der en helt særlig straf forbundet med at tabe i Necker Cup.

Foto: Instagram

Det afslørede hun med et billede af Branson, der spillede tennis på en udendørs bane, med følgende tekst: “Når du taber i Necker Cup, skal stå med numsen i vejret, og serves mod af Richard Branson.”

Den famøse ø kan lejes, men man skal have dybe lommer. Hvis man vil have adgang til 24 værelser, hvor der er plads til op til 48 personer, skal man betale 128.000 dollars pr. nat.

Foto: Instagram

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024