Tennisstjerne forsøger at fjerne sin mor fra banen, da spændingerne koger over

Foto: Matteo Ciambelli /DeFodi Images via Getty Images

Stefanos Tsitsipas fik tilsyneladende nok af sin egen mor, som han bad om at forlade tribunen midt under en kamp.

Stefanos Tsitsipas og Daniil Medvedev spillede en længerevarende semifinale lørdag aften, der flere gange blev afbrudt på grund af regn.

De nåede at spille til 4-4 i første sæt, inden kampen blev afbrudt i næsten tre timer. Herefter nåede de at spille et enkelt parti, inden kampen igen blev afbrudt.

Da kampen blev genoptaget for anden gang, var det Medvedev, der havde det bedste spil med på banen. Det medførte, at han sikrede sig det første sæt med cifrene 7-5.

Den 24-årige Tsitsipas blev på et tidspunkt hørt snakke til sin boks, og hans mor Julia kunne derefter ses forlade boksen. Hun indtog derefter en plads længere oppe på tribunen.

Foto: Prime Video

“Jeg har fået at vide, at Tsitsipas faktisk sagde til sin mor, at hun ikke skulle tale russisk, så Medvedev ikke kunne høre det,” sagde Nick Lester til Prime Video.

“Det er, hvad jeg har fået at vide. Da de byttede banehalvdel, rykkede hun op,” tilføjede han.

Lester opdaterede derefter seerne i andet sæt, efter at have fået at vide, at Tsitsipas ville have, at hans mor skulle gå helt.

“Jeg har også lige fået at vide, at han har fortalt sin far, at hans mor skal forlade stedet,” sagde han.

Foto: Prime Video

Det var dog ikke nok at få sin mor til at forlade stedet. Den græske stjerne kom nemlig til kort mod den 27-årige russer, der vandt andet sæt 7-5.

Dermed sikrede han sig en plads i finalen, som bliver spillet søndag eftermiddag. Her venter danske Holger Rune, der lørdag vandt over norske Casper Ruud i sin semifinale.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024