Tennisstjerne må melde fra til French Open efter brud i ryggen

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Tennisstjernen Paula Badosa har været nødt til at melde fra til French Open, da hun har pådraget sig et brud i ryggen.

Det hele så ud til at fungere rigtig godt for Paula Badosa. Desværre har hun nu været nødt til at levere en trist besked.

Det har hun afsløret i et opslag på Instagram. Her skriver hun, er hun ikke kan deltage i det kommende French Open, som starter på søndag.

“Ved turneringen i Rom fik jeg et stressbrud i ryggen. Det har været meget hårde nyheder efter så svær en start på sæsonen med skader,” skriver hun.

“Det kommer til at holde mig væk fra turneringer i nogle uger. Tak til alle jer, der er der for mig uanset hvad.”

Den 25-årige spanske tennisspiller nåede til kvartfinalen ved Italian Open. Her blev hun slået ud af Jelena Ostapenko. I skrivende stund befinder Badosa sig på en 29. plads på verdensranglisten.

Desværre er det ikke første gang, at den spanske tennisstjerne har været nødt til at melde afbud til en Grand Slam-turnering i denne sæson.

Badosa blev nemlig også nødt til at trække sig fra Australian Open, der blev spillet i januar. Dengang var det som følge af en skade i det ene lår.

Heldigvis formåede hun at komme sig godt over skaden. Derfor har hun også haft fine forudsætninger for at få en god sæson på grus, hvilket hun har udnyttet.

Det store spørgsmål er nu, hvorvidt hun når at blive klar til Wimbledon, som er den tredje Grand Slam-turnering i år. Denne turnering løber af stablen i starten af juli.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024