Tennisstjerne melder afbud: ‘Det knuser mit hjerte’

Foto: Julian Finney/Getty Images

Nick Kyrgios har været nødt til at melde afbud, da han endnu ikke er ovre sin skade.

Den 28-årige australske tennisstjerne vil ikke være en del af de spillere, der stiller op til Australian Open. Han har været nødt til at trække sig, da han fortsat ikke er ovre sine skader.

Der har længe været spekuleret i, om han ville nå at blive klar. Lørdag har han selv meldt ud, at det ikke bliver aktuelt. Derfor kan de australske fans ikke heppe på deres hjemmebanehåb.

Kyrgios har i år været hæmmet af flere skader. Blandt andet måtte han også trække sig fra Australian Open i år, fordi han blev opereret i knæet. Desuden måtte han droppe sin planer om at spille Wimbledon, fordi han rev et ledbånd i sit håndled over.

Han har tidligere udtalt sig kort om sit comeback. Det gjorde han blandt andet i november, hvor han ikke havde et positivt syn på det. Derimod sagde han, at meget skulle gå op i en højere enhed, hvis de skulle blive en realitet.

Og lørdag bekræfter han, at han ikke når at blive klar til Australian Open. Det sker i et opslag, som han har delt på abonnementsplatformen OnlyFans, som han sluttede sig til i sidste uge.

“Det er en meget skuffende tid for mig, men jeg kommer ikke til at være i stand til at konkurrere ved Australian Open i 2024,” lyder det fra ham.

“Det knuser selvfølgelig mit hjerte. Jeg har haft så mange fantastiske minder der, og jeg vil bare rigtig gerne tilbage til at spille mit bedste spil og gøre det godt, og jeg har brug for lidt mere tid.”

Han skriver, at han vil være til stede ved Australian Open, men ikke som aktiv spiller.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024