Tennisstjerne rystet over ‘hjerteskærende’ hændelse i Nottingham

Foto: Alex Pantling/Getty Images

Andy Murray sagde, at han ikke vidste, om spillet ville fortsætte ved Rothesay Nottingham Open efter den ‘hjerteskærende’ hændelse i byen.

Tre personer blev dræbt, og yderligere tre personer blev indlagt på hospitalet efter et angreb tidligt tirsdag morgen. Det medførte, at en stor del af dette område blev spærret af.

Kampene blev afviklet som planlagt, og Murray havde fin succes med sin kamp mod belgiske Joris De Loore. Den skotske tennisstjerne vandt nemlig sikkert med cifrene 6-3, 6-4.

Men Murray, der spiste på en restaurant ikke langt fra de voldsomme angreb, sagde, at den hjerteskærende hændese var ‘langt vigtigere end tennis’.

“Det var tydeligvis chokerende, da jeg vågnede i morges. Da jeg skulle ned til morgenmaden, kom der et par beskeder i vores fælleschat,” sagde han ifølge The National.

“Vi bor i byens centrum og var ude at spise og gik rundt i de områder i går aftes. Man forventer aldrig, at sådan noget vil ske. Det var virkelig chokerende.”

“Jeg vidste ikke, om det ville påvirke noget her eller ej, fordi gaderne var lukket i morges. Virkelig chokerende og hjerteskærende for ofrene og de involverede mennesker. Forhåbentlig er alle i sikkerhed nu.”

“Vi talte om det i morges. Vi snakkede om, at vi ikke vidste, om turneringen ville blive suspenderet for dagen, fordi der er meget vigtigere ting end en tennisturnering. Vi vidste ikke, hvad der foregik til en start, fordi det skete midt om natten.”

“Det er lidt foruroligende. Det ser ud til, at alt er under kontrol nu, men det var chokerende nyheder at vågne op til.”

Turneringsarrangørerne har bekræftet, at der vil være et minuts stilhed til minde om de tre ofre forud for kampene onsdag morgen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024