Tennisstjerne stak hånden ud af vinduet: Kort efter var hans dyre ur væk

Foto: Joris Verwijst/BSR Agency/Getty Images

Tennisstjernen Grigor Dimitrov har efter sigende fået stjålet et dyrt ur, der koster næsten en halv million kroner.

Det er ikke alle, der kender forskel på dit og mit. Det har tennisstjernen Grigor Dimitrov fundet ud af på den hårde måde, da han efter sigende har mistet et ur, der koster 70.000 dollar (svarer til ca. 480.000 kr.) i et røveri i Barcelona.

Fredag var Dimitrov på vej retur efter en træning, da han blev mødt af en tyv på en motorcykel. Ifølge flere spanske medier skubbede tyven først til Dimitrovs sidespejl, da de holdt stile i trafikken, hvilket fik ham til at reagere.

Da han så, hvad tyven havde gjort, valgte han at rulle vinduet ned og stikke armen ud, så han kunne rette sit sidespejl ud. Og det var her, at den bulgarske stjerne fik stjålet sit dyre ur fra Bianchet, som han havde om håndleddet.

Til trods for, at han fik stjålet sit ur, kan han dog glæde sig over, at han ikke kom til skade i forbindelse med røveriet. Da tyven fik fat i uret, skyndte han sig nemlig at køre væk fra stedet.

Politiet i Barcelona har åbnet en sag, men der er efter sigende intet nyt endnu. Det betyder også, at der endnu ikke er blevet anholdt nogen i sagen om det forsvundne ur.

Den 31-årige Dimitrov er i Barcelona, da han i denne uge skal spille med i ATP-turneringen i den spanske by. Det er sjette gang, at han tager del i den kendte turnering, hvor han denne gang er seedet som nr. 11.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024