Tennisstjerne stopper samarbejde med træner få dage før French Open

Foto: Antonietta Baldassarre/Insidefoto/LightRocket via Getty Images

Tennisstjernen Stefanos Tsitsipas har truffet en stor beslutning kort før French Open. Han har sagt farvel til sin træner Mark Philippoussis.

Stefanos Tsitsipas kommer ikke længere til at have træner Mark Philippoussis med på sit hold. Verdens nummer fem har nemlig besluttet at sige farvel til den 46-årige træner.

Philippoussis blev en del af holdet i anden halvdel af sidste sæson, hvor han begyndte arbejde med Tsitsipas og hans far, Apostolos.

Deres samarbejde har båret frugt. Blandt andet var det med til at føre den græske stjerne til finalen i Australian Open tidligere i år.

Tsitsipas kunne dog ikke helt finde niveau, da det virkelig gjaldt, hvorfor han måtte acceptere et nederlag til Novak Djokovic.

Den græske tennisspiller har tidligere hyldet Philippoussis, som værende en ‘klog mand’. Alligevel har han nu besluttet at gøre en ende på deres samarbejde.

Den 46-årige træner, der tidligere har stået i finalen i Wimbledon og US Open, afslørede enden på deres samarbejde på Instagram. Det sker kun få dage inden French Open.

“Tak for muligheden for at være en del af dit hold. Det var en fantastisk tur og oplevelse, og jeg er stolt af, hvad vi opnåede sammen på den korte tid,” skrev han.

“Jeg ønsker dig sundhed, lykke og succes i din fremtid – på og uden for banen!”‘

Hverken Tsitsipas eller Philippoussis har løftet sløret for, hvorfor deres samarbejde er ophørt.

Da Philippoussis ikke længere er en del af holdet, er det nu Tsitsipas’ far, der står for træningen på egen hånd.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024