Tennisstjerne vælger Holger Rune som træningspartner i Australien

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Holger Rune fik æren af at spille med en af sportens helt store stjerner i Australien, hvor han forbereder sig til sæsonstart.

Den 28. december landede Rafael Nadal i Brisbane i Australien. Her skal han gøre sig klar til at sin deltagelse i Brisbane International, som bliver hans comeback-turnering.

Få timer efter hans ankomst, var han at finde på træningsbanen. Og det var ikke hvem som helst, han havde taget med sig. Derimod tog han en lang træningssession med danske Holger Rune.

De to stjerner har endnu ikke spillet mod hinanden på ATP Tour, men det kan blive en realitet. De spillede torsdag aften lokal tid på Pat Rafter Arena, hvilket der er blevet delt flere videoer af.

I disse videoer kan man se, at der bliver gået til den, og at det var en intens træningssession.

Holger Rune har også selv delt et opslag om deres træningssession, hvor han lavede sjov med, at der ikke var tid til jetlag. Han var nemlig også selv ankommet til Brisbane torsdag, men sagde ikke nej til at træne med den 22-dobbelte Grand Slam-vinder.

“Ingen tid til jetlag. Aftentræning med Rafael Nadal,” skrev han på X.

Den danske stjerne er topseedet til den kommende turnering i Brisbane, som er en ATP 250-turnering. Hertil er Grigor Dimitrov og Ben Shelton også med i turneringen som hhv. andet- og tredjeseed.

Nadal får comeback ved turneringen, efter at have været ude i næsten et år. Han har fået et wildcard, da han i skrivende stund ligger nummer 672 i verden.

Hertil er det også værd at nævne, at både Andy Murray og Sebastian Korda deltager. Det er derfor mange store navne, der har tilmeldt sig ATP 250-turneringen i Brisbane.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024