Tennisstjernens ‘skinnende’ ansigt skaber debat om speciel rutine

Foto: Matteo Ciambelli /DeFodi Images via Getty Images

Tennisstjernen Stefanos Tsitsipas’ skinnende hud under kampen mod Lorenzo Musetti, gik ikke ubemærket hen.

Der var flere aspekter af kampen mellem Stefanos Tsitsipas og Lorenzo Musetti, der var værd at bide mærke i. Generelt var der tale om en kamp med tennis på højt niveau.

Alligevel var det noget helt andet, der endte med at stjæle fokus hos flere af kampens seere.

Tsitsipas’ skinnende ansigt fangede manges opmærksomhed, hvilket særligt kom i fokus, da den græske stjerne er kendt for at have sin egen ‘solcereme-fyr’.

Fokus på huden i hans ansigt blev kun større, da tenniseksperten Bastien Fachan delte et opslag på Twitter, hvor han skrev: “Del nu din hudplejerutine.”

Det medførte, at flere fans besluttede sig for at gætte på, hvad årsagen til hans skinnende hud er.

Andre læste dog opslaget fra Fachan på en helt anden måde. De tolkede det nemlig som en fornærmelse over for mænd med hudplejerutiner.

Efterfølgende understregede Fachan, at det ikke var sådan det skulle tolkes, og at han blot ønskede at komplimentere den græske stjerne.

“Nej! At se mænd tage sig af deres hud er forfriskende, og han er ikke mindre mand for at gøre det,” skrev en fan på Twitter.

“Underskriftsindsamling for, at Tsitsipas stopper med at barbere sig,” skrev en anden.

Andre kom med forslag til, hvad der kunne have forårsaget den nydelige og skinnende hud. Blandt andet skrev mange, at det var på grund af ‘græsk olivenolie’ og ‘græske gener’.

Andre mente, at det en blanding af ‘sved og gode gener’, der kastede resultatet af sig.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024