Ti forsvundne håndboldspillere: Politiet går ind i sagen

Foto: Shutterstock

Ti unge håndboldspillere er på mystisk vis forsvundet, hvilket nu har fået politiet til at gå ind i sagen.

I forbindelse med deltagelsen i U19-VM i Kroatien, er Burundis U19-landshold blevet betydeligt mindre. Det skyldes, at ti af deres spillere er forsvundet sporløst.

Ifølge B.T. har de ti spillere ikke været set siden onsdag i sidste uge.

Her skulle de have spillet med i en kamp mod Bahrain, som skulle være afviklet i byen Rijeka. Det skete dog ikke, da de ti spillere ikke dukkede op. Derfor vandt Bahrain 10-0 på en såkaldt walk-over.

De ti spillere blev sidst set i nærheden af et studentercampus i Rijeka. Ingen ved, hvorfor de er væk, eller hvor de er blevet af.

Dette har nu resulteret i, at politiet er gået ind i sagen. De har meddelt, at de har iværksat en aktion ‘med det formål at finde de forsvundne personer og fastslå de faktiske omstændigheder og omstændighederne omkring deres forsvinden’.

Det er naturligvis et stort mysterie, hvor de ti spillere er blevet af. Derfor er det også noget, der har skabt stor urolighed hos Burundi.

Det kune man tydeligt mærke på Dauphin Nikobamye, der er præsident for det burundiske håndboldforbund. Han var nemlig helt ude af den, da han udtalte sig.

“Vi er i løbende kontakt med spillernes forældre, og vi beder alle, der kan hjælpe os med at finde vores drenge, om at gøre det. Jeg ved ikke, hvordan vi skal kunne komme hjem uden dem,” udtalte han ifølge B.T.

Det lykkedes ikke for Burundi at gå videre fra deres gruppe. Her spillede de mod Iran, Sverige og Færøerne.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024