Toto Wolff får nok af Lewis Hamilton – afbryder ham på teamradioen

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Lewis Hamilton var slet ikke tilfreds med sin bil under Østrigs Grand Prix, hvilket han flere gange gjorde klart. Desuden beklagede han sig over manglende straf til konkurrenterne.

Lewis Hamilton kunne ikke rigtigt få sin bil til at fungere optimalt på Red Bull Ring, hvilket den syvdobbelte verdensmester beklagede sig over på radioen.

Ikke nok med det, så blev det forværret, da han fik en straf på fem sekunder for overskridelse af ‘track limits’.

Det gjorde ikke hans humør bedre, og han begyndte derfor at lade sin frustration gå ud over andre kørere. Flere gange gjorde han det klart, at han mente, at Red Bull-kører Sergio Perez også havde svært ved at holde sig på banen.

“Perez kørte af i sving 10. Hvis de noterer alle, kan de lige så godt få det at vide,” sagde han.

“Perez kørte af igen. Har han fået en straf endnu? Han kører af hver eneste gang,” lød det også fra ham.

Kort tid efter blev han selv bedt om at holde sin bil på banen, for at undgå en straf. Her svarede han hurtigt: “Jeg kan ikke holde den på banen. Bilen vil ikke dreje.”

Undervejs i løbet beklagede han sig flere gange over den dårlige bil og lave hastighed.

Til sidst fik Mercedes-boss Toto Wolff nok af at høre på Hamilton. Derfor valgte han at give ham direkte besked om, at han skulle fokusere på at køre, i stedet for at beklage sig.

“Lewis, bilen er dårlig. Det ved vi. Vær sød at køre den,” sagde Wolff, og fik på den måde skåret igennem.

Efter løbet delte Hamilton sine tanker om bilen. Her slog han fast, at holdet gjorde et godt stykke arbejde, men at bilen var svær at køre.

“Godt gået i dag, gutter. Godt stykke arbejde med pitstops. Undskyld, jeg ikke placerede mig bedre, men bilen var virkelig svær at køre i dag.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024