Toto Wolff indrømmer: Leclerc er på ‘radaren’ som erstatning for Hamilton

Foto: Chris Putnam/Future Publishing via Getty Images

Det er ikke umuligt, at Charles Leclerc skifter til Mercedes, da teamchef Toto Wolff har indrømmet, at han har monegaskeren på ‘radaren’.

Mercedes kan blive tvunget til at se sig om efter en ny kører, da det ikke er sikkert, at Lewis Hamilton beslutter sig for at forny sin kontrakt med holdet.

Ender han med at forlænge sit ophold, vil det alligevel være nødvendigt at finde en afløser for ham på sigt, da han sandsynligvis ikke har mange år igen, før han trækker sig helt.

I denne forbindelse har Charles Leclercs navn været nævnt, hvorfor han potentielt kan blive hentet som holdkammerat til George Russell.

Leclerc blev spurgt ind til dette forud for det seneste løb i Baku, hvor han slog fast, at han ønsker at blive hos Ferrari, selvom han ikke helt kan udelukke, at et skifte kunne ske i fremtiden.

Ifølge RacingNews365 udtalte Wolff sig også om dette, og her indrømmede han, at det er en mulighed, at Leclerc bliver hentet som afløser for Hamilton.

“Den eneste gang, jeg talte med ham, var i lufthavnen Melbourne. Her spurgte jeg hvilken gate vi skulle gå til” sagde Wolff.

“Charles er en fantastisk fyr, og er en, du har på radaren på den lange bane, men ikke på kort eller mellemlang sigt.”

“Der er ingen tvivl om Charles’ evner, og at han er en god fyr. Han er 100% engageret hos Ferrari, og vi er 100% engageret i at skrive under med Lewis.”

Hamiltons nuværende kontrakt udløber efter denne sæson, og Wolff har tidligere udtalt, at der er en frygt for, at den britiske stjerne forlader holdet, hvis ikke han får en god bil.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024