Trods stor nedtur: Holger Rune med unik mulighed

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Holger Rune er inde i en rigtig dårlig stime for tiden, men alligevel står han med en unik chance.

Den danske tennisspiller Holger Rune har haft svært ved at få spillet til at fungere på det seneste. Det har betydet, at han kun har vundet en enkelt ud af sine 11 seneste kampe.

På grund af den dårlige form, er der en risiko for, at han misser sæsonfinalerne i Torino. I sidste ende kan han dog selv afgøre det, da det fortsat er opnåeligt, hvis han genfinder sit tidligere niveau.

Peter Bastiansen, der er tennisekspert hos TV 2 Sport, mener at det er vanvittigt, at Holger Rune stadig har muligheden.

Hvis han skal sikre sig en plads i Torino, skal han i de næste par uger klare sig bedre end bl.a. Taylor Fritz. Han ligger nemlig nummer 9 på ATP’s årsliste. Han er også nødt til at overgå norske Casper Ruud, der indtager 10.-pladsen.

De er begge med i Swiss Indoors Basel i denne uge, hvor Rune skal forsøge at forsvare sin finaleplads fra sidste år. Det faktum, at de begge er med betyder, at Rune kan afgøre det hele selv.

Inden han kan tænke på at vinde over Fritz og Ruud, skal han først besejre serbiske Miomir Kecmanovic. Det formåede han ikke at gøre, da de i sidste uge løb ind i hinanden i Sverige.

“Det er logik for burhøns, at taber han i aften, så er det slut. Men vinder han nogle kampe, får noget selvtillid og kommer tilbage – og lad os sige, at han vinder i Basel – så kommer Rune til Torino,« siger Peter Bastiansen, og fortsætter:

“Det ligger i hans egne hænder. Men skal vi være realistiske så ser det svært ud.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024