Vanvittigt drama: Holger Rune bombarderet med beskeder

Foto: Michael Regan/Getty Images

Der er dele af Holger Runes liv, som andre sandsynligvis ikke kan forene med sig med. Blandt andet at få bombarderet sin telefon efter en Wimbledon-kamp.

Da tennisstjernen Holger Rune lørdag aften smed sig i græsset, have han netop sikret sig sejren over spanske Alejandro Davidovich Fokina.

Det var en meget tæt kamp, der flere gange pegede i den forkerte retning for den 20-årige dansker. I sidste ende formåede han at vinde kampen, og det fik tilsyneladende hans telefon til at gå amok.

Ifølge B.T. forklarede han dette på et efterfølgende pressemøde. Her slog han også fast, at han endnu ikke havde haft tid til at tjekke dem. Efter kampen skulle han direkte til pressemødet, hvorfor tiden til dette var begrænset.

“Jeg har kun lige nået at se, at jeg har fået en masse søde beskeder. Jeg har ikke engang snakket med min far eller søster, om de har tænkt sig at komme herover. For hvis jeg når langt, så ville jeg nyde at se dem til én af kampene,” sagde han.

“Jeg har fået mange fine beskeder, men jeg har slet, slet ikke nået at tjekke dem endnu, så jeg kan ikke engang fortælle jer (pressen, red.), hvem der har skrevet.”

Lørdag aften var en meget vigtig aften for Holger Rune. Her spillede han sig for første gang videre til fjerde runde ved Wimbledon. Det skete efter en meget dramatisk kamp mod Davidovich Fokina.

Inden han kunne lade sig kåre som kampens vinder, måtte han igennem fem sæt og næsten fire timer på græsset i London.

Mandag skal det unge tennistalent igen i aktion. Denne gang er det bulgarske Grigor Dimitrov, der står på den anden side af nettet. Vinder han denne kamp, vil han booke en billet til kvartfinalerne, hvor han sandsynligvis skal møde verdensetteren Carlos Alcaraz.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024