Verstappens bemærkelsesværdige handling, mens Hamilton og Alonso kæmpede

Foto: Peter Fox/Getty Images

Man skulle tro, at Max Verstappen havde travlt med at holde sig i front under Formel 1-løbet i Bahrain, men det var åbenbart ikke tilfældet.

Max Verstappen havde ikke det store at lave, da han vandt Formel 1-sæsonens første løb i Bahrain. Han lagde sig sikkert i front allerede fra første runde, og herefter kunne han nærmest passe sig selv.

For seerne var det ikke videre interessant, men heldigvis foregik der en kamp længere nede i feltet, hvor Lewis Hamilton og Fernando Alonso kæmpede løs.

Alonso startede foran Hamilton, men blev overhalet af begge Mercedes-kørere på første runde, da Lance Stroll kørte ind i sin holdkammerat, og dermed gjorde det sværere for ham at sikre en plads på podiet.

I takt med, at løbet skred frem, var det tydeligt, at Aston Martins bil var markant hurtigere end Mercedes’. Alligevel var Hamilton ikke villig til at lukke Alonso forbi, uden først at give ham kamp til stregen.

Alonso formåede at overhale den britiske stjerne, men kort efter slog han tilbage. Da Alonso overhalede ham anden gang, formåede han ikke blot at holde på pladsen, men også at overhale Carlos Sainz, hvilket sikrede ham tredjepladsen.

Og fansene var ikke de eneste, der nød duellen. Det gjorde Max Verstappen også, da han fulgte med på en storskærm, mens han selv kørte rundt på banen.

Det afslørede Red Bull-rådgiver Helmut Marko efter løbet, da han udtalte sig til den østrigske avis OE24.

“Efter løbet ville jeg vise optagelserne til Max,” sagde Marko til den østrigske avis. “Men han sagde, at han allerede havde set det hele på den store skærm under løbet.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024