Video afslører Rafael Nadals mareridt forsætter: Ligner farvel til Roland Garros

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Rafael Nadal har ikke spillet siden Australian Open i januar, og nu er der tvivl om hans deltagelse i Roland Garros.

Siden han forlod Australian Open med en skade, har Nadal trukket sig fra otte turneringer. På det seneste er der også blevet sået tvivl om hans deltagelse i Roland Garros.

Tvivlen er ikke blevet mindre, efter en video fra en træningssession er blevet delt online.

Her ser man Nadal, der har været nødt til at afslutte sin tidligere end ventet. Den spanske stjerne trænede hjemme på Mallorca, men måtte stoppe på grund af smerter.

Carlos Moya og Marc Lopez var sammen med Nadal, da han stoppede sin træning. Det så smertefuld for den garvede tennisspiller, hvorfor hans deltagelse i Roland Garros er tvivlsom.

Bliver han nødt til at trække sig, vil det være et stort nederlag for ham. Nadal har vundet turneringen 14 gange, og har kun tabt tre kampe i Paris siden 2005.

Der er ingen, der nogensinde har formået at dominere Grand Slam-turnering, som Nadal har domineret i den franske hovedstad.

Nadal har ikke tidligere trukket sig fra Roland Garros, efter han fik sin debut for 18 år siden. Desværre kan det ikke udelukkes, at det bliver en realitet, hvis han ikke formår at komme sig.

Det er en skade i venstre side af hoften, der har holdt ham ude siden Australian Open. Det har kostet ham deltagelsen i otte turneringer, hvorfor han er faldet ud af top-10 for første gang siden 2005.

I denne og næste uge spilles en Masters 1000-turnering i Rom. Det var planlagt, at Nadal ville vende retur til denne turnering, men i sidste uge måtte han trække sig.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024