17-årig dansker dukker op blandt superstjerner

Foto: Pim Waslander/Soccrates/Getty Images

Det er de færreste, der får mulighed for at træne på Säbener Straße, men danske Jonathan Asp Jensen er en af dem.

Der bør ikke være nogen tvivl om, at det langt fra er alle, der får muligheden for at begå sig på det kendte anlæg ved Säbener Straße.

Det er Bayern Münchens meget kendte tilholdssted, som gennem årene har tiltrukket sig flere af de største fodboldspillere.

Det er ikke mange danskere, der har fået mulighed for at bruge anlægget, men en af dem, der nu har fået mulighed for at begå sig blandt de store stjerner, er et blot 17-årigt talent.

Navnet på det unge talent er Jonathan Asp Jensen. Han blev hentet til den tyske klub fra FC Midtjylland sidste år.

Han er ikke blevet en del af førsteholdet, men er derimod blevet integreret på deres U19-hold, men nu er han sammen med en række andre fra holdet blevet inviteret til at træne sammen med førsteholdet.

Det skriver B.T.

Det var dog ikke en invitation, der kom helt ud af det blå, da den unge dansker for nylig gjorde sig selv bemærket i en pokalkamp, hvor han ikke blot scorede, men også var tæt på flere gange.

Inden han rejste til den tyske klub, gjorde Asp Jensen det klart, at han var indstillet på, at det ville blive hårdt, og at han ville mød modgang.

Samtidig fortalte han også, at det var en spændende mulighed for ham, hvorfor han ville ‘koncentrere sig og fokusere’ og ‘bare arbejde hårdt, hvis der kommer modgang’, sagde han til Tipsbladet sidste år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024