gettyimages 1494134955

Mikel Arteta rygtes til Barcelona: Nu bryder han tavsheden

Fodboldjan. 29, 11:34
Mikel Arteta har på det seneste været rygtet til FC Barcelona. Nu har han brudt tavsheden om det.
FC Barcelona er nødt til at sætte jagten ind på en ny træner. Xavi har nemlig offentliggjort, at han stopper i klubben til sommer. Det forklarede han på et pressemøde, hvor han sagde, at beslutningen var blevet truffet sammen med præsident Joan Laporta.
Beslutningen blev meldt ud kort efter, at Barcelona havde lukket fem mål ind i en kamp mod Villarreal. Det kostede dem en sejr og tre vigtige point til kontoen i La Liga.
Efterfølgende har der været rygter om, at Mikel Arteta kan ende med at overtage rollen som Barcelona-træner. Han har gjort det rigtig godt i Arsenal, hvilket skulle have skabt interesse for at hente ham til Camp Nou til sommer.
Det kan dog vise sig at blive svært. Den spanske træner har nemlig gjort det klart, at han er glad for at være, hvor han er. Derfor er der ikke noget, der tyder på, at han er klar til at forlade Arsenal i nærmeste fremtid.
"Hvad jeg kan sige, er, at jeg er ekstremt glad og stolt over at være, hvor jeg er," sagde Arteta ifølge Express
"Barcelona er på en rigtig god vej for tiden med en fænomenal træner. En træner, der har været en absolut legende i den klub og har løftet det hele. Det skal man have meget respekt for."
Den 'fænomenale træner', som han hentyder til, er Xavi. Han fik en god start på sin tid i Barcelona, hvor han som træner førte dem til La Liga-titlen i sin første sæson.
I denne sæson er det dog slet ikke gået lige så godt, hvilket nu har medført, at han har valgt at trække sig fra sin stilling.
Mest læste