gettyimages 1258565656

Sådan undgår Steven Gerrard og familien de strikse regler i Saudi-Arabien

Fodboldjan. 29, 11:55
Flere store stjerner er nærmest flygtet fra Saudi-Arabien på det seneste. Men det er ikke tilfældet for Steven Gerrard.
Steven Gerrard er i dag træner i Al-Ettifaq i Saudi-Arabien, som er kendt for at have meget strikse regler, hvad angår alt fra alkohol til sex.
Netop derfor har han og hans kone faktisk valgt, at de ikke vil bo i Saudi-Arabien. Derimod bor han og Alex Curran i Bahrain, hvorfor Gerrard ikke har langt til sin arbejdsplads i Saudi-Arabien. Derfor er det ikke nogen hindring for den tidligere Liverpool-spiller.
Flere kærester og koner til spillere i Saudi-Arabien, har klaget over de meget strikse regler i landet. Blandt andet er der regler, de skal leve op til i forhold til deres påklædning. Ifølge Daily Mail er der endda flere af dem, de er blevet nægtet adgang til butikker for at vise for meget hud.
Men det er ikke noget, som Gerrard og Curran behøver at bekymre sig om. Ifølge hendes veninder lever den 41-årige Curran et 'drømmeliv' i Manama, som er hovedstaden i Bahrain. Her bor hun sammen med Gerrard og deres fire børn.
Bahrain ligger kun omtrent en times kørsel fra den saudiarabiske by Dammam, hvor Gerrard er træner i Al-Ettifaq. Derfor har han mulighed for at køre på arbejde hver dag, selvom han faktisk bor i et andet land sammen med sin familie.
Den tidligere Liverpool-stjerne har sikret sig en årsløn på hele 15 millioner pund, hvilket svarer til over 130 millioner kroner om året. Derfor kan han bryste sig af at være den fjerde bedst betalte fodboldtræner i verden.
For det meste pendler han fra Bahrain, men han har også fået stillet en villa til rådighed af klubben, som han lejlighedsvis bruger.
Mest læste