3 spillere trøstede Onana efter mareridtskamp – kun en af dem var United-stjerne

Foto: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

André Onana spillede bestemt ikke en god kamp mod Galatasaray, hvilket potentielt har kostet Manchester United dyrt.

Ikke en eneste holdkammerat gik ned til André Onana, da dommeren fløjtede kampen mellem Manchester United og Galatasaray af.

Det kan være et tegn på, at de er ved at miste tålmodigheden med Onana. Han blev denne sommer hentet som afløser for David de Gea, men har flere gange leveret mangelfulde præstationer.

Blandt andet har han lavet store drop i kampe mod Wolves, Arsenal og Brentford i Premier League. Det har dog især været i Champions League, at han har haft svært ved at præstere. Her han lavet store drop mod både Bayern München og Galatasaray – endda mere end én gang.

Da den engelske klub denne sommer betalte 370 millioner kroner for at hente ham, ser han efterhånden meget dyr ud.

Onana er en af de primære årsager til, at Manchester United med stor sandsynlighed ikke går videre fra deres gruppe i Champions League. Det kunne have set helt anderledes ud, hvis ikke han lukkede to frisparksmål ind i opgøret mod Galatasaray.

Ikke nok med det, så begik han også store fejl i kampen mod Bayern München og deres første kamp mod Galatasaray. Her endte det tilmed med nederlag i begge kampe.

Da den seneste kamp blev fløjtet af i Istanbul, var der ikke en eneste spiller, der gik ned til Onana for at vise støtte. Den eneste fra United-truppen, der gik hen til ham, var reservemålmand Altay Bayindir.

Dog fik han også støtte fra Hakim Ziyech. Sidstnævnte stod for at score de to frisparksmål mod den 27-årige mand. Slutteligt var Galatasaray-keeper Fernando Muslera også forbi for at udveksle et par støttende ord med ham.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024