3 ting spottet under Arsenals træning inden storkamp

Foto: Gaspafotos/MB Media/Getty Images

Lørdag tørner Arsenal sammen med Aston Villa, hvor de skal forsøge at holde fast i deres 1.-plads.

Arsenal skal lørdag spille mod Aston Villa i Premier League. Det kan vise sig at blive en afgørende kamp for, om førstnævnte kan holde fast i deres 1.-plads.

Ifølge football.london var der særligt tre ting under deres træning forud for opgøret, der var værd at bide mærke i.

Ingen Gabriel Martinelli

Gabriel Martinelli var ikke at finde på nogle af de billeder, som Arsenal har delt fra træningssessionen. Omvendt er der heller ikke meldt noget ud om, at han skulle have pådraget sig en skade. Derfor vides det ikke, om han misser kampen mod Aston Villa.

Martinelli blev erstattet af Leandro Trossard i kampen mod Luton tidligere på ugen. På pressemødet forud for lørdagens kamp, sagde Mikel Arteta dog intet om en skade. Det tyder derfor på, at han vil være klar til kampen.

Ungt talent involveret

Reuell Walters var ifølge football.london med til træningspasset. Han har endnu ikke fået sin debut for førsteholdet, men det begynder at nærme sig. Han fungerer som både central forsvarer og højreback, hvorfor han kan afløse den skadede Takehiro Tomiyasu.

Den japanske spiller pådrog sig en skade i kampen mod Wolves. Derfor er han ude i de kommende uger. Potentielt kan Walters på chancen mod Aston Villa, men det er ikke noget, der er blevet meldt ud om.

Kai Havertz i ny rolle

Havertz var ikke iført en overtrækstrøje under Arsenals træning fredag. Det samme var tilfældet for spillere som Eddie Nketiah, Gabriel Jesus, Leandro Trossard og Bukayo Saka.

Derimod var spillere som Declan Rice og Martin Odegaard iført en orange overtrækstrøje. Både William Saliba og Gabriel Magalhaes var også iført overtrækstrøjer, men de var dog grønne.

Det kan indikere, at Havertz er blevet forberedt til at være en del af den offensive opsætning til kampen. Derfor kan det ikke udelukkes, at han skal spille en mere fremtrædende rolle. Han har vist gode takter på det seneste, og dette kan være en belønning fra Arteta.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024