4 store transfermål: Newcastle bruger Trippier som ‘hemmeligt våben’

Foto: Serena Taylor/Newcastle United via Getty Images

Newcastle United vil hente flere nye spiller til sommer og her er Kieran Trippier det ‘hemmelige våben’.

Newcastle-stjernen Kieran Trippier har indrømmet, at han konstant forsøger at få andre spillere til at skifte til Newcastle, ved at fortælle dem om, hvor stor støtten er.

Klubben er kommet et skridt tættere på at sikre sig kvalifikation til Champions League i næste sæson, efter at have haft en god sæson i Premier League.

“Det går først op for dig, hvor stor Newcastle er, når du spiller for klubben. Jeg prøver altid at fortælle folk, hvor imponerende støtten er fra fans og alle omkring klubben,” sagde Trippier ifølge Express.

“Fansene bruger deres hårdt tjente penge på at komme og se, og vi tager os tid til at værdsætte deres støtte. De er gået gennem nogle svære år, og det er fantastisk, at de er begyndt at tro på os igen.”

Ifølge Telegraph vil Newcastle hente flere spillere til sommer og har især fire spillere i kikkerten, da de ønsker at hente blandt andet James Maddison, Declan Rice og Ivan Toney.

Trippier har også rost træner Eddie How for den store succes, som klubben har haft i denne sæson.

“Jeg har kendt træneren i lang tid, og jeg ved, hvad han kræver på og udenfor banen,” lød det fra ham.

“Du behøver bare at kigge på spillerne i truppen, inden han tog over, og hvordan han har forbedret alle.”

“Han har gjort det rigtig godt for os alle i klubben. Han har grebet chancen i Newcastle med begge hænder, og han fortjener kæmpe respekt. Gutterne elsker ham. Træneren er en fantastisk manager. Alt ved ham er utroligt.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024