Achraf Hakimis agent: ‘Hvis Real Madrid vil have ham, så lytter vi’

Foto: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

På det seneste har der været tvivl om Achraf Hakimis fremtid. Nu melder hans agent ud, at han er åben for et skifte til Real Madrid.

Alejandro Camaño, der er agent for Achraf Hakimi, er kommet med en række interessante udtalelser i et nyligt interview med AS.

Her kom han ind på PSG-stjernens fremtid, og slog fast, at et skifte kan komme på tale. Særligt skulle Hakimi-lejren være åben for et tilbud fra Real Madrid.

“Achraf har været væk fra Real Madrid i de sidste fem år, men Madrid er altid hjemsted for akademispillerne. Det er der, hans hjerte er. Det er der, han voksede op,” sagde han.

“I dag skal vi tænke på PSG, fordi det er hans klub, men hvis Madrid vil have Achraf en dag, vil vi lytte. Hvis du spørger ham, vil du helt sikkert se, at han er Real Madrid-fan. Men PSG er hans nuværende klub.”

Den spanske agent afslørede også, at Kylian Mbappés mor Fayza lamari forsøgte at hente Hakimi over til hendes agentur.

Camaño havde også nogle interessante ord om Real Madrids hierarki, og hvor anderledes PSG’s egen kommandovej er.

“I Madrid er det dem, der har ansvaret, der skal have ansvaret. Det er sådan, det skal være, som det sker i de fleste europæiske klubber,” sagde han.

“Jeg ved ikke, om Mbappé bestemmer så meget, som folk siger, men man får den følelse efter at have læst nogle af rapporterne. Jeg kan ikke forestille mig, at det sker i Madrid. Især efter det, der skete i de seneste år med spillere som Cristiano og så videre. Real Madrids præsident er den, der har ansvaret.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024