Ajax-stjerne gik amok og slog Twente-fan på grund af disse to ord

Foto: Dennis Bresser/Soccrates/Getty Images

Ajax-stjernen Steven Berghuis fik nok af en Twente-fans tilnærmelser. Derfor slog han ham.

Søndag var en dårlig dag på kontoret for Ajax. Sandsynligvis spillede det også ind i forhold til den episode, som Steven Berghuis senere blev involveret i.

Den hollandske storklub tabte ikke blot 3-1 til Twente. Deres nederlag medførte, at de ikke spiller med i Champions League næste år. Derfor var Ajax-spillerne naturligvis ikke i godt humør.

Efter kampen blev Steven Berghuis mødt af en provokerende Twente-fan, der fik Ajax-stjernes temperament til at løbe over.

Faktisk gik det så galt, at han pludselig løb over mod afspærringen, hvor han slog ud efter den pågældende fan. Det viser en video, der efterfølgende er gået viralt på Twitter.

Det hollandske medie Algemeen Dagblad skriver, at Berghuis blev rasende, fordi Twente-fanen havde råbt racistiske ord i retning af Brian Bobbey. Til sidst blev det for meget for Berghuis, der sendte en knytnæve afsted mod fanen.

På Twitter fremgår det, at den pågældende fan skulle have råbt ‘cancer blackie’ efter Brobbey.

Efterfølgende har den 31-årige Ajax-spiller udtalt sig om hændelsen. Her indrømmer han, at han ikke burde have reageret, som han gjorde.

“Jeg fortryder min handling. Jeg skulle ikke have gjort det,” siger han ifølge Algemeen Dagblad.

“Efter enhver udekamp får vi en masse forbandelser smidt efter os i bussen, mens vi skriver autografer til fans. Jeg er vant til det nu, men folk tror, at de kan råbe hvad som helst. Mit modsvar løser ikke noget. Det forstår jeg godt.”

Det vides endnu ikke, om Berghuis handling vil få konsekvenser for ham selv eller klubben.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024