Aldrig sket før: Erling Haaland tager begge priser

Foto: Michael Regan/Getty Images

Erling Haaland har haft en imponerende debutsæson i Manchester City, hvilket han nu bliver belønnet for.

22-årige Erling Haaland havde mange kritikere, inden sit skifte til Premier League. Mange mente, at han ikke kunne gentage succesen fra Bundesligaen.

Disse kritikere er nu blevet gjort til skamme, da han har scoret 36 mål i den engelske liga i denne sæson.

Det store antal mål har sandsynligvis har betydning for, at han nu har vundet to flotte priser. Nordmanden er nemlig blevet belønnet med prisen som ‘Årets spiller’ og ‘Årets unge spiller’ i Premier League.

Det må siges at være en imponerende bedrift. Faktisk er det så imponerende, at det aldrig er sket før. Derfor betyder det naturligvis også en del for den unge nordmand.

“Jeg er beæret over at være den første spiller, der vinder begge priser i samme sæson – tak til alle, der stemte på mig,” sagde han ifølge BBC.

I alt har han bidraget med 52 mål i denne sæson, hvorfor det har været et succesfuldt første år i England. Succesen er kun blevet større af, at han i sidste weekend kunne løfte Premier League-trofæet over hovedet på Etihad Stadium.

Selvom det er en sæson, de fleste vil kunne stille sig tilfreds med, kan succesen blive endnu større for Haaland og co.

Manchester City har også spillet sig i finalen i FA Cup og Champions League, hvor hhv. Manchester United og Inter venter. FA Cup-finalen spilles den 3. juni, og en uge efter er det tid til Champions League-finalen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024