Alex Baena har meldt Federico Valverde til politiet

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Villarreal har bekræftet, at Alex Baena har valgt at melde Federico Valverde til politiet efter en hændelse lørdag aften.

Nyheden om en voldsom hændelse dukkede op efter Villarreals overraskende sejr på 3-2 over Real Madrid.

Her skulle Valverde have ventet på parkeringspladsen for at konfrontere Baena, som skulle have hånet Valverde og hans kone for, at de var tæt på at miste deres barn. Denne konfrontation førte angiveligt til, at Valverde slog Baena.

Allerede lørdag aften delte Baena en udtalelse på de sociale medier, hvor han understregede, at der ikke var hold i, at han skulle have sagt, hvad han anklages for.

“Meget tilfreds med holdets imponerende sejr på et stadion som Santiago Bernabeu, men samtidig meget trist over den aggression, jeg blev mødt af efter kampen og overrasket over, hvad der bliver sagt om mig,” skrev han.

“Det er fuldstændig falsk, at jeg skulle have sagt det,” fortsatte han.

Nu er det blevet bekræftet i en officiel udtalelse fra Villareal, at han har besluttet sig for at melde Valverde til politiet for ‘overfald’.

“Villarreal CF-fodboldspilleren, Álex Baena, blev udsat for et overfald i går aftes, mens han var på vej til holdbussen efter kampen mod Real Madrid CF på Santiago Bernabéu Stadium,” lød det.

“Efter at have stået overfor denne situation, har spilleren besluttet at indgive en passende anmeldelse mod gerningsmanden til det nationale politi.”

“Igen viser Villarreal CF sin modstand mod enhver voldshandling og tror fuldt og fast på sin spillers version, som de vil støtte gennem hele denne proces.”

Hverken Valverde eller Real Madrid har udtalt sig om hændelsen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024