Alexander Zverev kritiserer arrangørerne af Wimbledon

Foto: Shi Tang/Getty Images

Flere tennisstjerner har i år kritiseret All England Club, der arrangerer Wimbledon. Nu er turen kommet til Alexander Zverev.

Den tyske tennisstjerne har kritiseret Wimbledon-arrangørerne for at lade Jannik Sinner spille på en hovedbane to gange i træk. Problemet med dette er, at andre spillere ikke kunne få lov til at færdiggøre deres kampe.

Sinners to kampe var planlagt til at blive spillet på bane 1. Derfor kunne han sagtens afslutte sine kampe til planlagt tid, selvom Wimbledon-anlægget var plaget af regnvejr.

Det skyldes, at der kan køres et tag over banen, når det regner. Mens Sinner onsdag sikrede sig en plads i tredje runde, kunne Zverev først færdiggøre sin kamp i første runde torsdag.

Zverev slog fast, at han intet har imod Sinner. Han stillede derimod blot spørgsmålstegn ved, hvorfor han og andre spillere ikke fik samme mulighed, som italieneren.

“Jeg kan godt lide Jannik – som person og som spiller. Han er en utrolig spiller og kommer til at vinde meget,” sagde Zverev ifølge TennisWorldUSA.

“Men der var andre spillere, der endnu ikke havde spillet første runde. Som Matteo Berrettini, der allerede har været i finalen her, eller mig. Jeg ved ikke, om Jannik skal sættes på en bane med tag til en kamp i anden runde.”

“Der var andre spillere, der har opnået mere i tennis end Jannik. Jeg mener, at de havde muligheder der. Der er en grund til, at en Grand Slam-turnering varer to uger. Vi har brug for pauser mellem bedst af fem-kampe. Pauser, som jeg ikke kommer til at have de næste par dage.”

“Når man ser frem mod næste uge, er det bestemt ikke en fordel fysisk,” rundede han af.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024