Alt er forandret for Jonas Vingegaards kæreste: ‘Det er mega hårdt’

Foto: Tim de Waele/Getty Images

Trine Marie Hansen, der er kærester med cykelstjernen Jonas Vingegaard, er nødt til at sætte sine egne behov i bero.

Det kræver noget helt særligt at danne par med en professionel cykelrytter. Det kan Jonas Vingegaards kæreste, Trine Marie Hansen, godt skrive under på.

I et interview med B.T. afslører hun, at det for tiden er Jonas og datteren Frida, der sættes forrest. Det betyder, at hun er tvunget til at gå på kompromis med sine egne behov.

“Altså, jeg æder en masse lorte – sætter mine behov i baggrunden. Lige nu er det Jonas og Frida, og så må mine behov vente,” siger hun til avisen.

Selvom det til tider kan være hårdt, er familiens arbejdsfordeling ikke til diskussion. Det er hun selv indstillet på, og hun beskriver da også sig selv som værende ‘ret hardcore’.

I store dele af sæsonen er Trine Marie Hansen med rundt i Europa, når Jonas Vingegaard giver den gas på cyklen. Med rundt har parret naturligvis også deres toårige datter Frida.

I disse år foregår meget af livet på Jonas Vingegaards præmisser, og derfor vægter hun det også højt, at han ikke må blive distraheret. Af denne grund er der sommetider ting, hun må holde hemmelige for den danske Tour de France-vinder.

“Det er mega hårdt, men så må jeg beklage mig til nogle andre. Det kan jeg også til Jonas. Men han skal ikke på den måde belastes af nogle ting, som kan ødelægge hans fokus. Der er selvfølgelig ting, vi ikke kan styre. Men de ting, jeg kan gøre for at beskytte ham, det gør jeg,” fortæller hun.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024