Ansu Fatis far vil have sønnen til at forlade FC Barcelona

Foto: David S. Bustamante/Getty Images

Ansu Fatis far siger, at han er vred over sin søns manglende spilletid hos Barcelona denne sæson, og at han ville være åben for et skifte væk fra klubben.

Ansu, 20 år, har spillet 38 kampe i alle turneringer under træner Xavi Hernandez, men 27 af dem er kommet som indskifter.

Bori Fati, der styrer sin søns karriere sammen med agent Jorge Mendes, mener, at Ansu fortjener mere spilletid og har lovet ikke at vende tilbage til Camp Nou for at se en kamp, før situationen ændrer sig.

“Hvis det stod til mig, ville jeg tage ham til et andet hold, men Ansu ønsker at blive i Barcelona,” fortalte Bori til Cope tirsdag.

“Han ønsker ikke at skrive under for en anden klub, men jeg vil se ham få succes. Som far er jeg vred. At se Ansu spille så lidt er frustrerende, og nogle gange tænker jeg som en far og ikke en træner.”

Ansu fik sin debut for Barca-holdet i en alder af blot 16 år, hvor han slog rekorden for den yngste spiller og målscorer i LaLiga, samt Champions League. En række uheldige skader gjorde dog, at han gik glip af det meste af de to foregående sæsoner.

Han har dog været skadesfri i hele sæsonen, og Bori tilføjer, at han er “mere eksplosiv end nogensinde” når han er selvsikker og blot mangler rytme og kampe.

Situationen førte til, at Bori kaldte til et møde med Barcas sportsdirektør Mateu Alemany og Ansus agent Mendes denne uge.

“Jeg ringede til Mateu,” tilføjede han, da han blev spurgt om, hvem der satte mødet op. “Han fortalte os, at Ansu er en del af klubbens arv, og at de har satset stort på ham.

“Som far tænker jeg anderledes, måske tager jeg fejl. Han er spiller med nummer 10, som han overtog efter Messi.”

“Det irriterer mig, hvordan de behandler ham i forhold til spilletid. Et minut, to, tre… Jeg beder ikke om, at han skal være starter uanset hvad, for alle angribere i klubben er fænomenale, men vi taler om Ansu Fati, fra Spanien og Barcelona, der kom gennem La Masia… hvis du ikke giver ham en chance, hvem vil du så give den?

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024