Arsenal får kæmpe bud på engelsk superstjerne afvist

Foto: Rob Newell - CameraSport via Getty Images

Arsenal har fået et stort bud på West Ham-stjernen Declan Rice afvist. Angiveligt har de budt 90 millioner pund på ham.

Arsenal har længe haft et godt øje til Declan Rice, som de ønsker at hente denne sommer. Derfor har de afgivet deres første bud på ham, men dette er blevet afvist af West Ham.

Ifølge ESPN har kilder tæt på klubben afsløret, at der er blevet budt 90 millioner pund på den engelske superstjerne. Det svarer til lidt over 780 millioner danske kroner.

De nykårede Europe Conference League-vindere ser helst, at Rice bliver i klubben, men er åbne for et salg. Han har nemlig afvist at skrive under på en ny aftale, men det betyder ikke, at han sælges for en slik.

Den engelske klub mener selv, at han som minimum er 100 millioner pund (870 millioner kroner) værd. Derfor venter de på, at en interesseret klub kommer med et bud i denne størrelsesorden.

Arsenal er favoritter til at hente ham, men deres første bud har ikke været tilstrækkeligt stort for West Ham. Kilder har afsløret overfor ESPN, at deres bud bestod af en fast pris på 80 millioner pund samt yderligere 10 millioner pund i bonusser.

Hidtil siges Arsenal at være den eneste klub, der har budt på den 24-årige midtbanespiller. I West Ham forventer man dog, at Manchester City også melder sig ind i kampen om ham.

ESPN skriver, at Arsenal ikke har opgivet jagten på midtbanespilleren, selvom deres første bud er blevet afvist. Derimod har de planer om at vende retur med et forbedret bud.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024