Arsenal-fan arresteret: Modbydelig handling mod Chelsea-stjerne

Foto: Mike Hewitt/Getty Images

En Arsenal-fan er blevet anholdt for en ‘modbydelig handling’ mod Chelsea-stjernen Mykhaylo Mudryk.

Tirsdag aften sikrede Arsenal sig tre vigtige point, da de vandt 3-1 over Chelsea.

Undervejs i denne kamp blev ukrainske Mykhaylo Mudryk ramt af en laser i ansigtet. Dette har nu fået konsekvenser for en Arsenal-fan, da han er blevet anholdt i sagen.

Mudryk er ikke en populær mand på Emirates Stadium, da han afviste et skifte til Arsenal til fordel for Chelsea, der købte ham for 88,5 millioner pund i januar.

Da den ukrainske stjerne blev skiftet ind, blev han mødt af buhråb fra tilskuerne. En stor del af tiden, hvor han befandt sig på banen, blev han lyst i ansigtet med en laser. Det skriver Standard.

Foto: Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images

Arsenal har efterfølgende beskrevet hændelsen som ‘farlig og totalt uacceptabel’. Desuden har de også bekræftet, at en fan blev anholdt efter kampen.

“Der er foretaget en anholdelsen efter brugen af en laser under gårsdagens kamp. Denne adfærd er farlig og totalt uacceptabel, og vi vil fuldt ud støtte politiet med deres henvendelser,” lyder det fra Arsenal i en officiel udmelding.

“Vi vil naturligvis benytte den hårdest mulige sanktion.”

Mudryk var angiveligt meget tæt på et skifte til Arsenal, inden han blev kapret af Chelsea, der har givet ham en lang kontrakt.

Den 22-årige profil har ikke fået meget spilletid i denne sæson, og fik også kun 19 minutter på banen i opgøret mod Arsenal, som blev det sjette nederlag i træk for The Blues.

“En 21-årig mand blev anholdt på Emirates Stadium under kampen mellem Arsenal og Chelsea den 2. maj grundet mistanke om en lovovertrædelse. Han er blevet varetægtsfængslet,” meddeler Metropolitan Police.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024