Arsenal skriver historie: Udsolgt stadion til semifinale i Champions League

Foto: Maja Hitij - UEFA/UEFA via Getty Images

Arsenals kvindehold skal spille semifinale i Champions League foran et udsolgt Emirates Stadium.

Mandag aften skal Arsenals kvindehold spille mod Wolfsburg i deres returkamp i semifinalen i Champions League.

Her kan de glæde sig over, at de næppe kommer til at mangle støtte, da de skal spille den vigtige kamp på et udsolgt Emirates Stadium.

Jonas Eidevalls tropper formåede at kæmpe sig til et uafgjort resultat på 2-2 i den første kamp, der blev spillet i Tyskland, og har derfor som mål at vinde kampen på hjemmebane.

Dermed vil de kunne sikre sig en plads i finalen, der bliver spillet i Eindhoven. Her kommer de til at spille mod FC Barcelona, hvis de formår at gå videre.

Kampen bliver sandsynligvis kun lettere at vinde af, at de får støtte fra intet mindre end 60.000 tilskuere på stadion.

“Vi er glade for at bekræfte at UEFA Women’s Champions League-semifinalens returkamp mod Wolfsburg på Emirates Stadium mandag den 1. maj nu er udsolgt, med mere end 60.000 solgte billetter til kampen,” har klubben skrevet i en meddelelse på deres hjemmeside.

Også Arsenal-direktør Vinai Venkatesham har udtalt sig i forbindelse med den flotte bedrift.

“Det er fantastisk nyt for os, at en så vigtig kamp for os er blevet udsolgt. Vi vil gerne takke vores fans, da alle tilgængelige billetter til mandagens kamp er blevet solgt,” sagde Venkatesham.

“Vi takker også for den fantastiske støtte gennem sæsonen – på Emirates Stadium, på Meadow Park og på stadioner i hele England og Europa.”

“Det lover til at blive en spændende aften i det nordlige London, og vi er glade for, at Jonas og vores kvindehold vil have støtte fra så mange fans til så stor en begivenhed i klubbens historie.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024