Arsenal snubler igen: Erling Haaland hurtig med to skarpe ord

Foto: Marc Atkins/Getty Images

Arsenal smed igen vigtige point i kampen om at vinde Premier League – og efter kampen mod Southampton var Erling Haaland hurtig til at dele et tweet.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Erling Haaland er en mand af få ord. Alligevel var han hurtig til at reagere, da Arsenal smed vigtige point i kampen om Premier League-titlen.

Arsenal kom tilbage efter at have været bagud med 3-1, og endte med at spille uafgjort mod Southampton. På trods af, at de fik et point med, har de igen smidt to vigtige point.

I deres seneste tre kampe har Arsenal nu smidt seks point, og har derfor også tabt alt momentum i kampen om titlen.

Før fredagens kamp havde Mikel Artetas mænd allerede smidt point i to kampe, hvor de var foran. Først skete det mod Liverpool, og dernæst i en kamp mod West Ham.

Det betyder, at City nu har skæbnen i deres egne hænder, da de er bagud med fem point med to kampe tilbage. Én af disse kampe er mod Arsenal i næste uge, der kan vise sig at blive afgørende for, hvem der vinder trofæet.

Foto: Twitter

Efter kampen mellem Arsenal og Southampton, valgte Haaland at dele et lettere kryptisk opslag på Twitter, der bød på billeder af sig selv og teksten: ‘MOOD. STILL’.

Her er der tale om et opslag, der refererer til et andet opslag, han lavede kort efter Arsenals uafgjorte kamp mod West Ham, hvor han blot skrev ‘Mood’.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024