Aubameyangs kommentar om Thierry Henry giver bagslag

Foto: Andrew Kearns - CameraSport via Getty Images

Pierre-Emerick Aubameyang kom for flere år siden med en udtalelse om Thierry Henry, som er endt med at give bagslag for ham.

Aubameyang blev hentet til Arsenal i januar 2018, efter at have scoret på på samlebånd i Borussia Dortmund.

Den i dag 33-årige angriber tilbragte sin tid i Tyskland, hvor han kæmpede med Robert Lewandowski om Golden Boot-prisen, hvilket fik Arsenal til at hente ham.

Aubameyang var det sidste indkøb, der blev lavet af Arsene Wenger, og kort tid efter skiftet, var Aubameyang hurtig til at sammenligne sig med Wengers bedste signing nogensinde: Thierry Henry.

I sit allerførste interview som Arsenal-spiller sammenlignede han sig selv med den ikoniske franskmand, mens han forklarede, hvorfor Gunners appellerede til ham.

“Jeg synes, at klubben har så stor en historie og fantastiske spillere som Thierry Henry. Han er et eksempel for os angribere. Jeg er virkelig glad, som jeg sagde før,” sagde han ifølge Mirror.

“Han var hurtig og scorede mange mål. Han er virkelig et eksempel. Jeg er en hurtig spiller, og jeg scorer også mål – lidt ligesom Henry. Men som sagt, jeg skal arbejde meget mere.”

Hans tid i Arsenal blev dog slet ikke rundet af, som han havde regnet med, da han blev suspenderet, efter at være vendt for sent tilbage fra en tur til Frankrig.

Det førte til, at han helt blev afskediget, hvorefter han skiftede til Barcelona på en fri transfer. Ikke nok med det, så tvang han også sit skifte igennem, og ødelagde dermed sin relation til Arsenal fuldstændigt.

Han fløj nemlig selv til Barcelona, før nogen af klubberne havde aftalt, at en transfer ville ske. Hans ankomst forbløffede ledelsen på både Emirates og Camp Nou.

Tilsyneladende på en mission om at brænde de sidste broer til Arsenal, forlod han sidste år Barcelona for at vende tilbage til Premier League, for at spille for Chelsea.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024